©2019 by AFM Sales.

Online Sales Coach

In Nederland zijn bijna 1,7 miljoen bedrijven geregistreerd en velen willen graag meer omzet. Vaak wordt hier voor een Salestrainer in gehuurd, met succes. De trainers zorgen ervoor dat de aantal verkopen toenemen. Er is alleen een groot nadeel, de trainers zijn niet goedkoop.  Voor een MKB'er en ZZP'er zijn deze investeringen veel te groot. Vandaar dat wij van AFMSales het anders willen doen. Sales ondersteuning toegankelijk maken voor iedereen. 

Hoe we dat doen?

Wij werken online met twee optie. Je kan alleen lid worden, hierbij krijg je de mogelijkheid om ons vragen te mailen betreft sales en marketing. Het is ook mogelijk om een pro lid te worden. Naast dat wij dan klaar staan voor u vragen via de mail is het ook mogelijk om elke maand een persoonlijk bel afspraak in te plannen. Bij de pro controleren we ook elke maand jouw online uitstralingen op gebied van sales en marketing. 

Naast de lidmaatschappen is het ook mogelijk om losse opties te kiezen. Let hierbij wel op dat ze los duurder uitvallen dan in een lidmaatschap.