top of page

Backlinks

Wist je dat een belangrijk onderdeel van je zoekmachine positie wordt veroorzaakt door backlinks? Backlinks zijn andere websites die naar jouw site verwijzen. Door de link op deze sites te verschuilen in door jou gekozen zoekwoorden. Krijgt jouw link in google een hogere positie op dit zoekwoord. Als voorbeeld neem ik het woord fitness, klik je nu op dit woord dan kom je uit bij onze webshop fitness-loods.nl. Ze noemen dit ook wel de ankerwoorden. 

Wij kunnen jou helpen om wel honderden tot duizenden backlinks te krijgen met een hoge waarden. Voor de kenners onder ons, een domeinrating van tussen de 40 en 75. Om het maximale resultaat te halen, zullen we altijd werken met een advies. Hieronder zie je hoe onze segmentatie is in gedeeld en de prijzen zijn berekend. De prijzen zijn gebaseerd op basis van één URL en is exclusief btw. Wil jij een advies voor je gehele website? Neem dan contact met ons op via het contactformulier

Low Competition

Voor de URL's die nog weinig backlinks hebben en een lage autoriteit hebben.

High Competition

Ga je landelijk de concurrentie aan dan heb je een sterker backlinkweb nodig.

Medium Competition

Vooral bedoeld voor lokale bedrijven, waarbij je concurreert met andere lokale bedrijven.

Super High Competition

Werk je landelijk en zijn je zoekwoorden ook nog eens heel algemeen, denk bijvoorbeeld aan woorden zoals; Sales, Fitness, Eten en etc. Dan heb je een zwaar gebouwde backlinkweb nodig.

bottom of page